Tag: социјално претприемништво

Прв транснационален состанок на партнерите на проектот одржан во Скопје, Македонија на 30/31ви јануари 2017

Првиот транснационален состанок на партнерите се одржа во Скопје, на 30/31ви јануари 2017. На состанокот присуствуваа претставници од сите партнерски земји, Македонија, Грција, Турција, Италија, Обединето Кралство и Шведска. Настанот беше во организација на Фондација-Агро-Центар за едукација, а се одржа во конференциската сала на хотелот Долче Интернационал во Скопје. На првиот ден од состанокот партнерите […]