Tag: бегалци

Со-ВЕТ на чело на промовирањето на социјалното претприемништво во Европа

Нашиот пријател и партнер Ксавиер од БТФ од Велика Британија, беше во Брисел на 28.03.2017 година, на дискусија за улогата на Европската Комисија и социјалните претприемачи во развојот на социјалната економија. Настанот имаше назив “Собир за раст“. Таму се најде сосема случајно, поканет на еден семинар за сајбер-сигурност. Талкајки по ходниците на Европскиот парламент, Ксавиер […]